LoggaHead.png
Hem Webshop Köpvillkor Kontakt

Skjut inte hunden

En bättre väg till bättre beteende

Karen Pryors underhållande redogörelser för hur beteendevetenskaplig teori kan användas i praktiken har gjort Dont Shoot the Dog! till en klassisk bestseller i USA. Den här reviderade utgåvan bjuder på ännu mer av hennes insikter i djurs - och människors - beteende.

Som nydanande beteendevetare och dynamisk djurtränare är Karen Pryor en kraftfull förespråkare av principerna för positiv förstärkning och deras användning i ny inlärning. Här kommer hemligheterna med att förändra beteendet hos sällskapdjur, barn - till och med dig själv - utan att skrika, hota, tvinga, bestraffa, skuldbelasta... eller skjuta hunden.

Läs om principerna för den revolutionerande "klickerträningsmetoden", som haft fenomenal framgång tack vare den omedelbara responsen - det råder ingen tvekan om vilket beteende du belönar.

- Åtta metoder för hur man blir av med oönskade beteenden - allt från kattens klösande på möblerna till slarviga rumskamrater.

- De tio "shejpinglagarna" - för resultat utan stress eller smärta genom "affection training"

- Tips om hur du får hunden rumsren, blir bättre i tennis, eller hanterar en omöjlig tonåring...

- Spännande nya användningsområden för förstärkningsträning

Citat: "Den här boken har förändrat mitt liv!" Upptäck varför, och hur du också kan ha glädje av dessa kunskaper i din vardag...


"This delightful, clear, and utterly helpful book is for anyone who wants to understand or change the behavior of an animal - whether the animal in question is a barking dog, a nosy neighbor, a hostile cat, or you and your own bad habits."

Carol Tavris, Ph.D. Author of Anger

.........................................
OBS!
Bäste läsare !

Enligt regeln om den moderna teknikens inneboende djävlighet har denna upplaga begåvats med ett tryckfel i form av att sista sidans text runnit vidare ut i cyberspace.
Av klimatsmarta skäl har vi valt att inte trycka om. Istället sänker vi priset med runt 5% och återger de fyra rader som saknas på ett löst blad som följer med i boken.

LagerstatusI lager
Artikelnr.PRY02
TillverkareHundens Förlag

220,00 kr

Köp
Dimensioner
Vikt395 gr
Författare
Karen Pryor1999
Översättning
Kina Molitor, Hundens FörlagISBN 978-91-973079-4-9